Vi er en hundeaktiv familie, som er vokset op med hunde - fra vores barndomshjem.

Ulrikke: I mit barndomshjem havde vi Cocker Spaniels, og min første egen hund var en stor Hovawart blanding - som jeg trænede aktiv brugshundetræning med i bl.a. DCH (Dansk Civil Hundeførerforening). Senere fik jeg først en Malinois og derefter en Schæfer, inden vores hverdag blev fyldt med Islandske Fårehunde (1987).
Jeg er uddannet lydighedsinstruktør under DKK (Dansk Kennel Klub) samt uddannet til at undervise på DKK's kurser "Familiehunde" samt "Før du køber hund". Jeg har tidligere været racerepræsentant for Islandsk Fårehund (under Spidshundeklubben).
Jeg varetager DKK's kennelkontakt ordning for Fyn & øerne.

Wilfred: I mit barndomshjem havde vi først en Sankt Bernhardshund, som siden blev suppleret med en Basset Hound, Min første egen hund, var en helt igennem gennemført blanding, som i øvrigt blev fundet på gaden i en sydspansk havneby. Da vi i 1987 blev gift, måtte jeg have en ny hund og gerne en som jeg kunne gå på udstillinger med - og dermed kom den første Islandske Fårehund ind i familien.
Jeg er uddannet instruktør i DKK's hvalpemotivations program. Jeg har tidligere været formand i DKK's kredsbestyrelse på Fyn, igennem en lang årrække - samt været formand for Spidshundeklubbens udstillingsudvalg. Jeg har siden Islandsk Fårehundeklubs grundlæggelse i 1996, været formand for specialklubben, i en tiårig periode (indtil 2006) - og indtil 2013, redaktør af Islandsk Fårehundeklubs medlemsblad "Islandshunden". For nuværende er jeg formand for DKK's udstillingsudvalg samt DKK's hyrdeudvalg. I perioden frem til udgangen af 2014 var jeg en del af ISIC's execute committee (forretningsudvalg). I dag sidder jeg i DKK's hovedbestyrelse, på femte år.  

Vi har tre egne børn, Oliver (29), Nicolaj (27) og Linea (23) - og to fuldtids plejebørn på henholdsvis 8 og 12 år.Tilbage